Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ünlülerin güzellik sırları

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63


ÜNLÜLERİN GÜZELLİK SIRLARI

Muhteşem görünüşlerini pahalı ürünler ve bir dizi estetik ameliyatlara borçlu olduğunu düşündüğümüz yıldızlar da güzellikleri için pratik yöntemlere başvuruyor. Yıllara meydan okuyan Sophia Loren'in gençlik iksiri domates, ünlü model Naomi Campell cilt bakımını süt banyosuyla yapıyor, Catherine Zeta-Jones çilek püresiyle dişlerini fırçalıyor

Şov dünyasındaki ünlülerin güzellikleri için en çok doğal ürünlerden yararlandıkları kimin aklına gelir? Ünlüler de daha güzel görünmek için birçok kadının rahatlıkla uygulayabileceği pratik yöntemleri tercih ediyor. Alman Bild Gazetesi'nde yayınlanna haberde milyonları kendine hayran bırakan yıldızların güzellik sırları açıklandı. Güzel gülüşü ile ünlü Catherina Zeta-Jones bembeyaz dişlerini çileğe borçlu. Salatalık ve patates kabukları da şov dünyasından trilyonlar kazanan ünlülerin en çok tercih ettiği güzellik malzemeleri arasında. Yılların eskitemediği sanatçı Sophia Loren ise güzelliği için domatesten vazgeçemiyor.

Naomi, selülite karşı kahve masajı yapıyor

Dünyanın en güzel modellerinden olan Naomi Campell, sütün mucizesine inanan ünlülerden. Kusursuz bir fiziğe sahip olan Campell, cildinin güzelliğini süte borçlu olduğunu söylüyor. Ilık süt banyosundan asla vazgeçemediğini söyleyen 33 yaşındaki model selülitlere karşı kahve ile savaşıyor. Vücudunda selülitlerin yerleşmeye müsait olan kısımlarını kahve ile ovan Campbell, aynı zamanda bu bölgeyi üzerine kahve serpiştirdiği folye kağıtları ile kaplıyor
 

dvrzener

Member
Katılım
16 Ara 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
11
Puanları
8
Ünlülerin tek sırları estetik yanı baska bır guzellık sırları yok parası olan estetıgını yapıyor . Ben genc bır. kızım yanı bende estetık olmak ıstıyorum ama para yok ama ınat ettm para toplayıo yakında meme buyultme estetıgı yaptırıcam .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst