Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ÖSYM'den 2020 KPSS Hatalı Sınav Şoku

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
59
Puanları
48
Bu sene yapılan 13 Eylül'de 2020-KPSS Lisans sonuçlarının açıklanmasının ardından birçok aday itirazda bulundu. . Sonuçlarda netlerinin az, yanlış cevap ve boş bıraktıkları soru sayılarının hesaplamalarından, fazla okuyan öğrenciler, optik okuyucudan bir sorun olduğunu ve cevap kâğıtlarını incelemek istediklerini belirtiler. Adaylar, ÖSYM'nin bu hatasına sosyal medyada tepkilerini gösterdiler. Bazı yorumlar şöyle:


- Eğitim Bilimleri'nde hesaplamama göre 10-13 yanlışım vardı, 23 yanlışımın olduğunu öğrendim?

- Eğitim Bilimleri’ndeki kesin emin olduğum doğru sayısından 4 daha az doğru gelmiş. Çözdüğüm 9 soru nerede acaba?
- Eğitim Bilimleri oturumunda 11 boş bıraktığım optik bugün açıklandığında 13 boş olarak karşıma çıktı.

- Yazı tipi şıkların doğru cevabı yanlış derken belki inanmadı. Şimdi sonuç ortada, emekler hiçe sayılıyor.

- O kadar zihnimize kazıyarak okuduğumuz sorulardan doğru cevapların eksilmesi, 28 tane işaretlediğim sorun 29 soruya yükselmesi ve bu bir sorunun yanlış olması beni de şüpheye düşürmüyor değil! Ya elim kolum rahat durmadı ya da birilerinin eli rahat durmadı yine!

- Cevapları kontrol etmemize rağmen özellikle Genel Kültür'de en az 6 yanlışım çıktı. Bu nasıl olur anlaşılır gibi değil.

- Eğitim bilimlerinde yaptığımız doğrular kimlere dağıtıldı da bu kadar düşük geldi, bu haksızlığın hesabını kim soracak?

- 13 soruda hata var diye kaç kişi bağırdı duydunuz mu? Nasıl ispatlayacağız bilmiyoruz, incelemek için dilekçe verdik, inceleyeceğimiz kitapçıın değiştirilmediğine ne kadar güvenebiliriz!


-Netlerim eksik. Yanlışlarım fazla. Neden insanların hayalleri ile oynuyorsunuz. Ya yazık günah değilmi?

-Boş bırakılan sorular yanlış görünüyor. Hani emeğimiz emanetinizdi? Emeğimize ihanet etmeyin.
 
Üst