Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının KOVA burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Akıllı Kova burçları için bu ay fazlasıyla olumlu ve etkileyici geçebilir. 9 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kafanızdaki projeyle ilgili destek alabilir ve başlamak için gerekli olan cesareti kendinizde bulabilirsiniz. Aşk hayatınız için yeni bir soluk olabilir bugün. Çünkü aklınızdaki insandan sinyal alınca kendinizi yeni bir ilişki için hazır hissedebilirsiniz. Başlangıç yapmaya çok müsait bir gün... Fakat yine Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasına dikkat etmenizi öneriyoruz. Sinirleriniz gergin olabilir. Duyduğunuz bazı konuşmalar da motivasyonunuzu oldukça etkileyebilir. Ayrıca Mars ve Merkür de Boğa burcundan geçiş yapıyor. Kararlarınızı hayata geçirirken daha dikkatli davranın ve temkinli olun.

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçecek. Daha girişken, daha sonuç odaklı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Fakat aşk hayatınız biraz karışabilir, yeni tanışacağınız kişiler, kafanızı kurcalayabilir ve sevgilinize olan ilginiz azalabilir. Merkür’ün Uranüs ile 60 derecelik açı yapması, etrafınızda oluşan bilgi kirliliğinden etkilenmenize sebep olabilir. Siz yılmadan çözüm aramaya devam edin. Bugün anlaşmazlıklar, kopuşlar ve ani dönüşler gündemde…

25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Zor bir gezegen olan Neptün’ün varlığıyla da karışık değerde olan haberler alabilirsiniz. Bugün hassas bir günde olmanız yüksek ihtimal, duygularınız kafa karıştırıcı… Duygularınızın etkisiyle yanlış kararlar vermekten kaçının. Düşünmeden atabileceğiniz adımlar, sonradan pişmanlık yaşamanıza sebep olabilir, özellikle finansal konularda… Eğer sahip olduğunuz bilgileri teyit etmek isterseniz, çok güvendiğiniz insanların fikirlerine başvurmaya çalışın.

Mayıs ayının gündemi: Olumlu gelişmelere kapı aralarken, gereksiz detaylar nedeniyle sinirlerinizin gerilmesine, sırf bu sebepten girişimlerinizden sonuç alınamamasına izin vermeyin.

Aşk tılsımı: Eğer aşk hayatınızda karşı tarafı mutlu edemediğinizi sık sık düşünmeye başladıysanız, aşkın bir parçası da gitmektir…

Ve seks: Bir karar verin, tutku mu, bağlılık mı?
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
•KOVA: "Kova"yı kırmak 1 saniye, eski haline getirmek bazen bir ömür sürer.
 
Üst