Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

MAYIS Ayının BALIK burç yorumu

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Sanatsal yönü bir hayli güçlü olan Balık burçları için Mayıs ayı kazanımlarla dolu geçebilir. 9 Mayıs’ta Boğa burcundaki Yeni Ay sizi bir hayli olumlu etkileyecek. Kendinizi daha cesaretli ve azimli, enerji dolu hissedeceksiniz. Bu olumlu ruh halinizin de katkısıyla sizin için önem arz eden güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi ortaya koymakta çekimser davranmamanız, kazanımlarınızı arttıracaktır. Fakat yine bugün Boğa burcundaki Güneş tutulması, ikili diyaloglarınıza ayrıca dikkat etmeniz gereken bir gün olabileceğini size hatırlatmalı. Gergin konuşmalardan kaçınmaya çalışın. Ayrıca Mars ve Merkür de Boğa burcunda olacak. Olumlu gelişmelerin karşınıza çıkması için sizi destekleyecek.

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. Geri giden Plüton Uranüs ile kare açı yapıyor. Bu açının Koç-Oğlak aksı üzerinde olması nedeniyle işyerinizde çeşitli anlaşmazlıklara sebep olabilir ya da şahit olabilirsiniz. Bu sebeple verilen kararlardan hızlı bir şekilde dönüşler yaşanabilir. Fakat endişelenmeyin, bu vesile ile daha iyi başlangıçlar da meydana gelebilir.

25 Mayıs’ta Yay burcunda tam Ay tutulması meydana gelecek. Bugün duygularınızın baskın olduğunu hissederseniz, önemli kararlarınızı ertelemenizi tavsiye edebiliriz. Çevrenizdeki kadınlarla da bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikle aile içinde meydana gelebilecek ufak tartışmalarda yorum yapan taraf olmamaya çalışın ki sonradan üzülen taraf olmayın. Bugün maddi konularda oluşabilecek kayıplara karşı bir destek almanız gerekebilir. Etrafınızda duyabileceğiniz söylentilere göre karar almaktan kaçınmanızı şiddetle öneriyoruz.

Mayıs ayının gündemi: Siz olumlu anlamda değişebildikçe, yaşamınızdan ve sahip olduklarınızdan daha çok memnun olabilmeniz mümkün…

Aşk tılsımı: Başarılarınızı paylaşabildiğiniz bir ilişkiye sahip olmanız, aşka olan inancınızı güçlendiriyor.

Ve seks: Hayat sizin için bir bütünden ibaret, her detay sizi etkiliyor.
 

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48
•BALIK:"Balık"ın ne kadar çok değer verdiğini anlarsın, değer vermediği zaman.
 
Üst