- Katılım
- 26 Ocak 2013
- Mesajlar
- 4,225
- Tepkime puanı
- 130
- Puanları
- 63

Malzemeler:
3 yufka
2 yumurta
100 gram tereyağ
su
Peynir
sıvıyağ
[h=3]Yapılışı:[/h]Yufkanızı tezgaha yayın.
Erimiş tereyağı ve yumurta karışımının üçte birini yufkaya sürün.
Üzerine peynirli harcın üçte birini serpin.
Ortadan ikiye kesip sarın. Yuvarlak bir
kabın ortasına yerleştirin.
Diğer iki yufkaya da aynı işlemi yapıp etrafına rulo yaparak dolayın.
Yufkaların üzerini aşacak kadar su ile doldurup en az 20 dakika dinlendirin.
Suyunu iyice süzüp teflon tavaya şeklini bozmadan aktarın.
Altı ve üstü sıvıyağla yağlanarak nar gibi kızartın.
Dilimleyerek sıcak servis yapın.
Afiyet olsun…