Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

KARA Büyü korku Türkçe dublaj

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Bir yönetmen düşünün. 30 Gün Gece, Spider Man serisi gibi izle yici tarafından beğenilen filmlerin, Spartacus gibi milyonlarca hayranı olan dizilerin yapımcısı ve yönetmeni Sam Raimi’den bahsediyorum. İşte Sam Raimi ismini görünce Kara Büyü filmini izle dim ve gerçekten yine pişman olmadım. Korku ve gerilim filmleri kategorisinin yanısıra cinli-perili filmler kategorisine de giren Kara Büyü Türkçe dublaj izle seçeneğiyle sizlerle. Orjinal adı Drag Me To Hell olan bu güzel korku filmi Full HD izle mek isteyenler için eklendi. Film hakkında genel bilgi vermek gerekirse;

Kariyerine son derece önem veren ve büyük bir istekle çalışan banka görevlisi bir kızın, bankaya gelen gizemli ve ürpertici bir müşterisi tarafından lanetlenmesini konu alan Kara Büyü filmi gerçekten en iyi korku filmleri arasına rahatlıkla girebilecek türden bir yapım. Bankaya gelip borcunu ödemek için biraz daha zaman isteyen kadına esnek davranmayan bankacı kızın bu kadın tarafından lanetlenmesi sonucu genç kızın hayatı 180 derece değişecektir. Artık korkunç lanetlenmiş ruhlarla mücadele etmek zorunda kalan kızımız kendisini bu berbat durumdan kurtarabilecek mi? İzleyip görelim.
 
Üst