Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

İĞDE

MayıS

Sayfa Yöneticisi
Katılım
27 Ocak 2013
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
50
Puanları
48
İĞDE: İğdenin eti, et; derisi, deri ve çekirdeğiyse kemik, üretir.
iğde, böbrekleri ısıtır ve hemoroidi tedavi eder.
Kollar ve bacakları güçlendirir.
iğde, akciğerinin enfeksiyonu kurutup, sulanmasını tedavi eder.
vücudun C vitaminin eksikliğini ortadan kaldırır.
İdrar damlatmasını tedavi eder.
İğde, kemik kırıkları ve çatlakları tedavi için, eşsiz bir ilaçtır
İğde çekirdeğin tozu, kıkırdak üretir ve süt ile karışımı ise eklem tamiri ve sırt ağrı tedavi eder.
Avicenna tıp fakültesinde, iğde çekirdeğin tozu ile tedavi, arterit romatoit ve romatizma için basit, mükemmel ve güvenli bir tedavi yöntemidir.
İğde, çok güçlü bir antioksidan etkisi vardır ve K vitamini ile midenin ve bağırsakların enfeksiyonu, yarayı ve ödeme karşı mücadele eder.
iğde, karaciğer sirozu olan insanlar için etkilidir.
İğde tozu, pıhtılaşan beyaz kan hücrelerinin miktarını azaltır ve kalp hastalığın riskini düşürür.
iğde tozu, şeker diyetinin neden olduğu yüksek tansiyonu azaltır. İğde tozu yüksek tansiyonu olan insanlar için etkilidir.
Yüksek miktarda lif nedeniyle, vücutta doygunluk hissine vererek iştahı azaltır ve zayıflamaya neden olabilir.
Lif bakımından zengin ve bir kalsiyum kaynağı olduğu için, yaşlılar ve emziren anneler için tavsiye edilir, çünkü kemik erimesini önler ve sindirim sistemini güçlendirir. Bu yüzden bu anneden emmen bebek çok zeki olur.
Migren baş ağrılarını tedavi eder ve Alzheimer'ı önler.
Kavurulmuş iğde tozu, arpa unu ve arpa kepeğı ile bal ve süt karışımı, çocukların kemik ve et gelişimini ve zayıf olanlara ise kilo almaları için eşsiz bir besindir.
Bir bardak süt içine bir çorba kaşığı iğde tozu dökün ve bir çorba kaşığı balla karıştırın. Her gün bir porsiyonu bir öğün yada ara öğün olarak yiyin.
Bu basit iksiri 14 gün boyunca yiyin ve muhteşem değişimi görün, 70 veya 72 gün almanız kemik erimesi ve Alzheimer'ı tedavi etmek için mükemmel bir takviyedir.

Kabızlık yaşayan bireyler tek başına iğde kabizliği arttırrabılır ancak bir kaşık buğday yada arpa kepeğıyle 5dk haşlaması bu sorunu düzeltir.
 
Üst