Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Herkese Merhaba

mazidenbiri

Active member
Şu an içimden geçenleri olduğu gibi paylaşmak istiyorum.

Bu siteye bir gün internette dolaşırken rastladım. Bir süre vakit geçirdikçe sevdim, benimsedim. Burada daha fazla zaman geçirmek, katkı sağlamak istedim. Bu niyetle küçük bir yetki talebinde de bulundum. Amacım sadece bir şeyler yapmak, faydalı olmak ve bu ortamın bir parçası olmaktı.

Ancak yönetim, doğal olarak tanımadığı birine nasıl güveneceğini bilemedi ve bu yetkiyi vermedi. Buna saygı duydum. Hatta kendi yerimde olsam ben de benzer şekilde düşünebilirdim. Niyetimin kötü olmadığını belirtmek isterim. Sadece boş zamanlarımda burada daha aktif olmak istedim.

Kendi başıma bir şeyler yapmaya çalıştım. Anasayfadaki birçok konunun yıllar öncesinde kaldığını gördüm. 6-7 yıl önce yazılmış son mesajlar vardı. Daha güncel bir görüntü olsun diye elimden geldiğince konulara yorum yaptım. Bazı önerilerde bulundum. Reklam amaçlı açılıp sonra terk edilen konular hakkında da yönetime bildirimde bulundum. Fakat ne yazık ki bunların hiçbirine geri dönüş alamadım. Bunu da küçük bir eleştiri olarak belirtmek isterim.

Burası rski bir site, yılların emeği var. Ama tek başına bir şeyleri değiştirmek de kolay olmuyor. Yapmak istediğim başka şeyler olsa da , İnsan ne yaparsa yapsın bazı şeyler olduğu yerde kalabiliyor.

Sitede aktif görünmeyen, ismi var ama varlığı hissedilmeyen yöneticiler de mevcut. Elbette herkesin kendi hayatı, sorumlulukları var. Ben ise fırsat buldukça geldim, elimden geldiğince katkı sağlamaya çalıştım. Ancak pek karşılık bulamadım. Bazı siyasi konulardaki görüşlerim nedeniyle de hakkımda bir önyargı oluştuğunu hissettim. Bir güvensizlik vardı. Ama buna da kırgın değilim.

Aslında söylenecek çok şey var, ama her şey yerinde güzel.

Bu mesajımdan sonra artık burada olmayacağım. “Olsan ne olur, olmasan ne olur” denildiğini duyar gibiyim belki de… Ama yine de içimden geçenleri söylemek istedim.

Bir süre forumlardan uzak kalıp kendime zaman ayıracağım.

Netice itibariyle; kendinize iyi bakın, Allah’a emanet olun.

Burada geçirdiğim zamanın süresi bu kadarmış. Burada olmaktan mutluluk duydum… ama çok da hesaba katılmadım.

Cümleten hoşça kalın. 🙂

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    631.1 KB · Görüntüleme: 1