Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Galatasaray'a dev proje

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Ali Sami Yen Stadı’nın bulunduğu arazide daha önce GS Store olarak hizmet veren bölümün değerlendirilmesi ile ilgili olarak da genel kurul üyelerinden yetki alındı. Başkan yardımcısı Dursun Ali Özbek, ofis yerine otel yapımını daha doğru bulduklarını ve kulüp imkanları ile inşa edilecek otelin yıllık 5 milyon dolar gelir getireceğinin de altını çizdi. Konuyla ilgili üyelere bilgi veren kulüp başkan yardımcısı Dursun Ali Özbek, bu otelin adının da Ali Sami Yen olmasını istediklerini kaydederek, "Konum itibarıyla otel olarak çok daha fazla gelir elde edileceğini hesapladık. Biz otel işletme peşinde değiliz, ama yapılacak çok sıkı anlaşmalarla ileriye dönük olarak buranın getirisi garanti altına alınacaktır" ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan ve aralarında Mehmet Helvacı'nın da bulunduğu bazı üyeler, arazinin otel olarak değerlendirilmesi ve adının da Ali Sami Yen olmasıyla ilgili konularda çekincelerini dile getirdiler.

Bunun üzerine tekrar söz alan Özbek, şunları kaydetti: "Planladığımız, 200 odalı ve 5 yıldızlı bir oteldir. Kulübe getirisi, kötü bir senaryoyla dahi yılda 5-6 milyon dolar olur. Maliyeti ise bugünden itibaren tüm harcamalarla birlikte 16 milyon dolar tutmaktadır. Getiri faydası net ve açıktır. Ben, 26 yıldır otelcilik sektöründe yatırımcı ve işletmeci olarak deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Kar marjı yüksektir. Ali Sami Yen ismi ise çocukluğumdan itibaren bende hep heyecan yaratmıştır. Tabi isminin ne olacağına genel kurul karar verecektir."

Yapılan oylamada üyeler, 5 aleyhte oya karşılık, oy çokluğuyla yönetim kuruluna yetki verdi.

Altı saati aşkın süren genel kurul, Mecidiyeköy'deki arsayla ilgili yapılan yetki oylamasının ardından tamamlandı.
 
Üst