Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / Başak

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=4]Başak[/h](23 Ağustos - 22 Eylül)
Gezegeni:Merkür
Grup:Toprak
Uğurlu Rengi:Sarı, yeşil
Uğurlu Sayısı:6
Uğurlu Taş:Koyu zafir
Uğurlu Gün:Çarşamba
EKİM AYINA BAKIŞ

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, maddi ve manevi kazanç elde edebileceğimiz ilişkilerin kurulmasında, dengeli, huzurlu ve uyumlu şekilde sürdürülmesinde yardımcıdır. Yeniayın oluştuğu bu tarih hem çevresel ilişkilerde hem de ailevi konularda güzelliklere sahip olma arzumuzu yükseltir. İsteriz ki, kazançlı çıkalım ve isteklerimize kolayca kavuşalım. 7 Ekim tarihi itibariyle hoşgörülü ve iyimser yaklaşımların sizin için önemi büyüktür. Bazıları için bu tarih yeni bir yere taşınma arzusu, yeni bir şeyler yapma isteğinin işaretçisidir. Biz baskı altına alan sorumluluklardan biraz olsun uzaklaşmak isteriz. Fırsat bulduğumuzda en azından hafta sonları bir yerlere kaçabiliriz. Evimizle ilgili güzel bir şeyler satın almak, bir parça olsun değişim yapmak hoşumuza gider. Ancak bütçeyi aşmamakta yarar var. 15 Ekim sonrası başarılı girişimlerde bulunabilir, iş hayatımızla ilgili meselelere eğilebilir, durumumuzu gözden geçirebiliriz. Yeni kararlar verebiliriz. Amacımız, verimli bir şekilde çalışmak ve hayatımızı düzenlemektir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında iş-eğitim-çevremizle alakalı konularda derinlemesine bir analiz şarttır. Yolunda yürümeyen işler, istediğimiz gibi yürümeyen ilişkiler üzerinde bir hayli endişelenebiliriz.

AŞK VE İLİŞKİLER

28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreç iki yönlü tesir edebilir. Birincisi, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek amacıyla yapılacak bir hazırlanma dönemi olabilir. Belli bir amacınız, hedefiniz varsa, bunu gerçekleştirmek adına bu süreci kullanırsınız. İkinci yönü, bir şeyler canınızı bir hayli sıkıyordur. Elinizden bir şey gelmediği için mecburen katlanıyorsunuzdur. İşte böyle bir durumda Mars-Aslan seyri boyunca içsel bir çatışma yaşanabilir. Baskı altında kaldığınızı düşünürsünüz. İkincisi tabii ki zorlayıcıdır. Dikkatli olmakta yarar vardır. Çünkü ruhsal ve fiziksel anlamda bu enerji boşaltılmadığı takdirde gerginliklere neden olur. Sürekli çalışan, düşünen, çok fazla girgin yapıda olmayan kişilerin mutlaka enerjilerini doğru şekilde kullanabilecekleri ritüellere yönelmelerinde fayda görüyorum. (meditasyon v.b) Bu dönemin asıl önemli etkisi görünümleriyle anlaşılır. Şimdi, birlikte Mars geçişindeki etkili tarihlere bir bakalım.
7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, ailevi meselelerin gözden geçirilme, derinlikli olarak ele alındığı zaman dilimidir. Birbiriniz üzerinde baskı kurmadan, idealleriniz çerçevesinde ve hoşgörülü bir şekilde bağlantılarda bulunabilirsiniz. Eviniz alanı içinde bir değişim, yenilik düşünülebilir. Uzak yerlere gidebilirsiniz. Malum Kurban Bayramı 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Aynı şekilde birileri size ziyarete gelebilir. Sınırların azaldığı, güven duygusunun temini için, ailenin birbirine karşı ılımlı yaklaşımlar sergilendiği bu süreçte, problemler kolayca halledilir. Bitmiş midir? Eğer gerçekten samimi bir niyetle ve kalıcı bir temel üzerine oturtuyorsanız, neden olmasın. Venüs-Yay geçişleri evden yapılan işler, maddiyatla alakalı alışverişler, bilgilenmek ve farklı konular üzerinde bazı kişilerle bağlantılar kurmak mümkündür. Ancak hiçbir zaman abartılı kararlar verilmemelidir. Önümüze ardımıza bakmamamızda yarar vardır. Ne de olsa, Venüs-Yay burcu seyri, bu süreçte Merkür gerilemesiyle örtüşüyor. O yüzden hesabı bilmekte, yaptığımız işin getiri ve götürüsünü hesaplamakta, ilişkimiz, yerleşim ve ailevi konularda keskin ve abartılı kararlar verilmemelidir. Dönemin astrolojik olarak etkisi genel olarak bunlardır. Şimdi biraz daha derinlikli bakalım. Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, alışverişi maddi ve manevi anlamda kendimizi huzur ve güvende hissetme arzumuzu gösteriyor. Özellikle karşı cinsle olan ilişkilerimizde yarınlara dönük olarak düşünüyoruz. Hem sevgi hem cinsel anlamda yenileşmek, tazelenmek, canlanmak niyetindeyiz. Sevginin, saygı ve güvenin sağlanmadığı, istikrarsız ve şüpheli bir beraberlik bizi isyan ettirebilir. Gerektiği zaman sertleşebiliriz. Eğer yeni bir beraberlik yaşıyorsak en başından işi sıkı tutmak istiyoruz. Geçmişte yaşanmış kötü tecrübelerin izleri hala üzerimizdeyken bu sefer toleranslı davranmaya hiç niyetimiz yok.
 
Üst