Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / Akrep

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Akrep

(23 Ekim - 21 Kasım)
Gezegeni:Pluto-Mars
Grup:Su
Uğurlu Rengi:Kırmızı, siyah
Uğurlu Sayısı:2, 4
Uğurlu Taş:Topaz
Uğurlu Gün:Salı

EKİM AYINA BAKIŞ


5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, dış dünya yerine iç aleminizde güzelliklere kavuşma arzunuzu yükseltir. Eğer problemli bir ilişkiniz varsa, oturup şöyle bir kendinizle baş başa kalarak düşünmelisiniz. Düzenli bir ilişkiniz varsa, Yeniay sayesinde birbirinizle romantik paylaşımlarda bulunursunuz. Eğer yalnızsanız, duygusal açıdan hassasiyet içinde hayatı ele alırsınız. 7 Ekim sonrası mali konularda cömertliğiniz bir hayli artar. Çabuk para harcarsınız. Bütçenizin sınırlarını aşabilirsiniz. Eğer mali açıdan zor bir dönemden geçiyorsanız tabii ki dikkatli olmakta yarar var. 15 Ekim sonrası, genel olarak çalışmak, hizmet etmek, insanlarla iş anlamında bir araya gelmek, işlerinizi yoluna koymak mecburiyeti bazen can sıkıcı olabilir. Titiz çalışmanız, kusursuz iş çıkarmanız beklenir. Planlarınızı başarılı şekilde yoluna koyabilmeniz için detaylarla bir hayli ilgilenmeniz gerekebilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında kendinize hedefler belirlemeli, derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmalısınız.

AŞK VE İLİŞKİLER

22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında Güneş-Terazi
burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönemin en belirgin özelliği, fiziksel ve ruhsal anlamda, huzur ve uyuma duyduğumuz ihtiyaçtır. Ancak işin ilginç yanı, bunları istememize rağmen, hayata öyle ikilemli bir tavır içinde bakarız ki, dış dünyadan ziyade kendi içimizdeki çelişkiler bizi zorlayabilir. Bazen oldukça bilinçli davranırken, bir anda bilinçsizce, öylesine tepkilerde bulunabilir, kararlar alabiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tatmin olmayız. İş konuları özellikle bunların başında gelir. Ardından sağlık, çevresel ilişkiler derken dönemi biraz huzursuz geçirmemiz mümkündür. Bu sene Güneş-Terazi burcu geçişini yöneten Venüs, 7 Ekim tarihine kadar burcunuzda ilerliyor. Tabii ki ilişkilerde kontrolü elimizde tutma arzumuz bir hayli yoğun. Birilerine uymak gibi bir niyetimiz olmayabilir. 28 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Hem bize ait olanı korumaktan yana davranacağız hem de, her türlü mücadelemizde başarılı olmak, kendimizi kabul ettirmek. Fakat dayatmacı olmamak lazım. Siz isterseniz de, başkaları buna evet der mi? siz beklersiniz de, birileri münasip görür mü? Şartlar uygun mu? Zamanlama doğru mu? diye iyi bakmak lazım.


Ekim ayındaki duruma baktığımızda iki tarih öne çıkıyor. Bunların ilki 2 Ekim tarihidir. İlişkilerimize bir bakmamız gerekiyor. Çevremizdeki insanlarla ilişkimizde, baskılayıcı unsurlar, beklenmedik dengesizlikler rahatsız edici olabilir. En ufak bir probleme sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Dayatmalar, yenilik anlamındaki girişimlerin yavaşlaması, sürekli birilerinin taleplerini karşılama mecburiyeti sizi yorabilir. Dengesiz olan ne varsa, karşınıza dikilerek sizi düşünmeye zorlayabilir. Sağlığınıza lütfen dikkat ediniz.

3 Ekim tarihindeki görünüm, ihtisas yaptığınız alanla ilgili iş bulma zorluklarının yarattığı gerilimi işaret eder. Aslında serbest çalışmak istersiniz fakat dışarıdaki koşullar nedeniyle bunu da yapmakta zorlanırsınız. İlişkileriyle alakalı problemlerle uğraşabilirsiniz. Karşılıklı restleşmeler, atışmalar, gereksiz sözler sinirinizi bozar. Bu tarih, yeni işe başlayan özellikle stajyer konumundaki kişilerin yaşadıkları zorlukları işaret edebilir. Hangi konuyla ilgili olursa olsun bir şeyi derleyip toparlamak, düzene koyabilmek anlamında sabırlı olmak gerekir.

 
Üst