Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ARGAN YAĞI

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
ARGAN YAĞI
Fas’a has “Arganio Spinosa” ağacının çekirdeklerinden üretilen çok değerli bir yağ.


Bu ağaçta yetişen argan cevizi çekirdeklerinden çıkartılan Argan yağı, yemeklerde kullanıldığı gibi, saç ve cilt bakımında da çok faydalı.

CİLDE FAYDALARI
Cildi nemlendirmekle kalmayan argan yağı, içerdiği yüksek antioksidan sayesinde cildi yaşlılığa karşı da korumaktadır. Cildin daha yumuşak bir görüntü almasını sağlarken aynı zamanda canlı ve parlak bir cilt oluşmasını sağlamaktadır.
Yara iyileştirme özelliği ile de sivilceler ve siyah noktalara iyi geliyor.
Argan yağı, zengin içeriğiyle birden çok probleme derman olmaktadır. Sedef egzama gibi rahatsızlıklarda iyi geliyor. Özellikle saç diplerine uygulandığında saç diplerini de nemlendirir. Böylece kuru saçlardan kaynaklanan kepek sorunları ortadan kalkar ve saç hücrelerini onarır. Böylece sağlıklı saçlara kavuşmuş olursunuz.

UYARI:
Şimdiye kadar argan yağının sağlık açısından zararlı olduğuna dair bir durum ile karşılaşılmamıştır. Bir sağlık durumu için argan yağı kullanmayı düşünüyorsanız, öncelikle doktorunuza danışmakta her zaman fayda vardır.
 
Üst