Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Serdar102 kullanıcısının son içeriği

1. S

Fransa Askeri Lideri Ve İmparatoru Napolyon Bonapart İle Birlikteyim

Orta Asya'da kurulu Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıktı. Yazılar, Uygur Arapça'sıdır. Ekranı yukarı doğru kaydırırsanız işte Türkçe ve Anne Güvercin. İyi okumalar dilerim...
  2. S

Benim Adım Selanik - Serdar Yıldırım

Mesajınıza teşekkür ederim. Atatürk hakkında yazılan şiirler güzel olur. Atatürk bizim için, savaştı. 8 yıl ailesinden uzak kaldı. Devrimlerine sahip çıkmalıyız.
  3. S

ATATÜRKÇÜ OLALIM İnsanoğlu dünyaya gelir Önce bebek, sonra çocuk olur Genç olur daha sonra Atasını bilir, Atatürk'ü tanır Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında Yolunu aydınlatır. * * * * Hayatı karanlık, sonsuz bir Mağara olarak düşünsek Atatürk'ü sevmeyen...
  4. S

EY TÜRK GENÇLİĞİ Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni Emanet etti Türk gençlerine Türkiye Cumhuriyeti'ni Korumalısınız ve kollamalısınız, dedi. * * * * Kalmadı gözü arkada Gençler, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti Korudu ve kolladı. Cumhuriyet düşmanlarına Karşı...
  5. S

BENİM ADIM SELANİK Ben dünyanın göz bebeğiyim! Benim adım Selanik! Evren kuruldu, dünya kuruldu Sonra ben kuruldum! Ben dünya kurulumunun Son çağ aşamasındaki Güçlü torpidosuyum! * * * * Ayaklar baş olmadan Firavunlar taş olmadan Gece açan çiçek Gündüz solmadan Zübeyde...
  6. S

İstanbuldaki Semt İsimleri nereden geliyor?

Çok değerli bir paylaşım. Tekrar tekrar okudum. İnsanın zeka gelişimine faydası var. Bu isimlerin nereden geldiğini bilmiyordum ama şimdi öğrendim.
  7. S

Fransa Askeri Lideri Ve İmparatoru Napolyon Bonapart İle Birlikteyim

FRANSA ASKERİ LİDERİ VE İMPARATORU NAPOLYON BONAPART İLE BİRLİKTEYİM Bir zamandır Napolyon ile koordinatlarımızın kesiştiği bir zamanda buluşmak istiyordum ve sonunda buluştuk. Napolyon Bonapart, Fransa imparatoru olmuş, dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmak istemiş ve bunu başarmış...
  8. S

Nasreddin Hoca Korsanlara Karşı

NASREDDİN HOCA KORSANLARA KARŞI Nasreddin Hoca, Mısır'daki dayısından haber almış. Dayısı, acele gelmesini istemiş. Hoca, Akşehir'den İzmir'e eşeğiyle altı ayda gitmiş. Bir gemiye binip Mısır'a doğru yola çıkmış. Yolda gemiye Rodos korsanları saldırmış. Hoca, yüzükoyun yere yatmış. Sayısı çok...
  9. S

Magosa Zindanında Namık Kemal İle Birlikteyim

MAGOSA ZİNDANINDA NAMIK KEMAL İLE BİRLİKTEYİM Zaman gezgini olarak 150 yıl önceye gitmeyi düşledim ve Kıbrıs'ta bulunan Magosa zindanında olmayı istedim. Namık Kemal yerde, taş üstünde oturuyordu ve beni görünce ayağa kalktı. İlerici, çağdaş fikirlerle donanmıştı ve bir devlet yönetiminin tek...
  10. S

Hikaye Yazarı Ömer Seyfettin İle Serdar Yıldırım

Mesajınıza teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu kalın.
  11. S

Hikaye Yazarı Ömer Seyfettin İle Serdar Yıldırım

HİKAYE YAZARI ÖMER SEYFETTİN İLE SERDAR YILDIRIM Tarih 4-Ağustos-2023 Bursa'da bir kitap mağazasında çok değerli yazarlarımızdan Ömer Seyfettin ile beraberim: " Sayın Ömer Seyfettin, bakın burası üç katlı bir kitap satış mağazası. İçinde binlerce kitap var. " Ömer Seyfettin: " Ya Serdar, beni...
  12. S

Kardeşlik Hikayeleri - Serhat Yıldırım

SIRTLAN ZOBO Sırtlan gruplarının dışladığı, aralarında barındırmadığı Zobo adındaki sırtlan bir şehrin çok yakınlarına gelmişti. Çayırın ortasında toparlak bir şey dikkatini çekti. Bu neydi? Zobo, onu kokladı. Burnuyla ittirdi. Yuvarlanıyordu. Biraz daha, biraz daha derken, o yuvarlandıkça, Zobo...
  13. S

Karagöz İle Hacivat: Karagöz Bilmece Soruyor

KARAGÖZ İLE HACİVAT: KARAGÖZ BİLMECE SORUYOR Karagöz: Hacivat bir bilmecem var. Hacivat: Sor Karagözüm, sor da bileyim. Karagöz: Bir elin sesi var, iki elin nesi var. Hacivat: Bilmeceyi yanlış sordun. Bir elin nesi var, iki elin sesi var diyecektin. Karagöz: Laf kalabalığını bırak Hacivat...
  14. S

Karagöz İle Hacivat: İki Elin Nesi Var

KARAGÖZ İLE HACİVAT: İKİ ELİN NESİ VAR Karagöz ile Hacivat yolda karşılaşır. Hacivat: Dur Karagözüm, nereye böyle? Karagöz: Oh, sen miydin Hacivat. Ben de seni arıyordum. Hacivat: Beni mi arıyordun? Karagöz: Evet, sizin eve gidiyordum. Hacivat: Bizim eve mi? Ama bizim ev o tarafta değil ki...
  15. S

Karagöz İle Hacivat: Harami

KARAGÖZ İLE HACİVAT: HARAMİ Hacivat pencereye çıkar ve karşı mahalledeki evinin bahçesinde bulunan Karagöz'ün üstüne atlar. İkisi birlikte yere yuvarlanır. Aralarında boğuşma başlar. Daha sonra Hacivat ayağa kalkar. Karagöz yerdedir ve gözleri kapalı durumdadır. Buna karşın, sağa sola...