Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Türkiyede Ücretsiz İnternet Hizmeti Kullanacak Şehirler

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
59
Puanları
48
Mark Zuckerberg'in kuruculuğunu yaptığı Internet.org projesine benzer bir girişim de ülkemizde yapılacak. Buna göre Türkiye'deki 14 ile ücretsiz internet hizmeti sunulacak.


Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan DAP eylem planına göre Türkiye’nin özellikle Doğu Anadolu bölgesindeki bazı illere ücretsiz internet hizmeti sunulacak.

Bu plan içerisinde elektronik haberleşme altyapısının olmadığı bölgelerde çalışmalar yapılacak. Yıl sonuna kadar GSM altyapısının olmadığı yerleşim yerlerine mobil haberleşme altyapısı kurulacak.

Doğu Anadolu bölgesinde internet kullanımının az olduğu illerdeki park, müze, meydan gibi noktalara ücretsiz Wi-Fi noktaları kurulacak. Bu sayede insanların hem iletişim teknolojilerine erişim imkanı arttırılacak hem de bu mekanlar arttırılıp daha işlevsel hale getirilecek.
FIFA 14 mü PES 13 mü Daha İyidir?
E-ticaret Yazılımı Olarak Ücretsiz Sistemleri mi önerirsiniz yoksa Ücretli alt yapıları mı ?

Eylem planı içerisinde Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki işletmeler için yüksek kalitede internet erişim imkanının sunulacağı fiber altyapısının da yaygınlaştırılması sağlanacak.

Tüm bu servislerden yararlanacak olan illerimiz; Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli ve Van.

Umarım sorunsuz bir sistem ağı kurarlar..
Şahsen türkiyenin ortasında yaşıyorum ve 1 ay bekliyorum internet altyapı sorununun çözülmesini...
 

dvrzener

Member
Katılım
16 Ara 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
11
Puanları
8
Malatya da yaşadığıma ilk defa bu kadar sevindim. Bunca yıldır burada yaşıyorum ama Malatya gezilecek yerler bakımından olsun imkanlar bakımından olsun benim nezlimde yetersiz bir şehir. Ama ücretsiz interneti duyunca insanın mutluluk hormonları salgılanmıyor da değil.
 
Üst