Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

NEDEN DOĞAL KOZMETİK ÜRÜNLER

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Kozmetik sektörünün en pahalı sektörlerden biri olduğunu biliriz.

Kadınların güzelliği için harcadığı paraya acımadığı da bir gerçek tabi ki de. Daha güzel görünmek uğruna farklı kozmetik ürünleri, cilt bakım ürünleri kullanıyoruz.
Çağımızda çoğu şey artık kimyasal ve bize cildimize zarar veriyor.
Daha güzel görünmek uğruna kendimize zarar vermeyi artık bırakmalı ürünlerin doğal olanına yönelmeliyiz.
Son dönemlerde yaygınlaşan, organik doğal cilt ürünleri terci etmeliyiz, evde kendi imkanlarımızla bile krem, sabun aromatik kokular yapabiliriz.

Doğal kozmetik ürünleri, doğal cilt ürünleri kullanmaya araştırmaya başladık. Eğer siz de bu sektörün meraklısı iseniz ek iş imkanı olarak doğal kozmetik ürünlerini düşünebilirsiniz.

-Öncelikle yeni bir sektöre başladığınızın bilincinde olun ve çok yüksekten uçmayın. Önce ufak kremler, yağlar, nemlendirici jeller, sabunlar yaparak işe başlayın. Zaten BB krem ya da CC krem gibi cilt tonunu eşitleyen kremler normal, nemlendirici kremin içine renk katılmasıyla elde edilir. Yani krem yapmayı başardığınızda BB krem yâda CC krem yapmak sizin için çok zor olmayacaktır.

-Başlangıç için kendinize zaman verin ilk 1 ay verin. Yaptığınız kremleri kendinizde çevrenizde denemelerini isteyin. Yani ilk başta ücretsiz olarak ürünlerinizi verin ki insanlar denesinler, zaten beğenirlerse size geri dönüş mutlaka yapacaklardır.



-Kremlerinizi hazırlamak için ham maddeler satın alın ve koymak için küçük cam kaplardan edinin. Başlangıç için çok fazla almanıza gerek yoktur.

Ev merkezli küçük bir kozmetik üretimine başlayabilirsiniz. Başlangıç olarak nemlendirici kremler, temizleyici jeller sabunlar, losyonlar yapabilirsiniz.

Her cilt tipi farklıdır, fakat temelde üç temel cilt tipine göre üretim yapın. Kuru-hassas, yağlı-karma, normal ciltlere göre krem yapın.
Özellikle krem yapın dememin sebebi şudur ki, hepimiz cildimizi nemlendirmeye özen gösteriyoruz ve her kadın nemlendirici kullanır. Yani her kadının ortak kullandığı bir ürünü üretirseniz satma olasılığınız ve yelpazeniz genişler. Bu işe sıfırdan başladığınızı düşünerek ilk başta bu işte yalnızsınız fakat eğer işinizde yükselmeyi hedeflerseniz ve yaptığınız ürünler beğenilirse yükselmeniz hızlı olacaktır.
Dışarıda satın aldığınız birçok ürün kimyasaldan oluştuğu için mümkün olduğunca evde kendi ürettiğiniz ürünleri kullanmaya başlamalısınız. İçinde ne olduğunu bilmediğiniz kimyasalları cildinize uygulamayın artık. Evinizde kendiniz çok rahat bir şekilde kendi doğal makyaj malzemelerinizi yapabilirsiniz. Kadınlar olarak hiç birimizin kat kat fondöten sürmeye, bütün kusurlarımızı kapatmamıza gerek yok aslında. Sadece biraz daha cilt tonunu eşitleyecek ve doğal gösterecek doğal kozmetik ürünleri kullanmamız yeterlidir.
Kullandığınız kozmetik ürünleri bu şekilde değiştirirseniz inanın kısa bir süre sonra neden şimdiye kadar bu kadar bunlara para verdim diyeceksiniz. Ayrıca eğer doğal kozmetik ürünleri işini önce kendi makyaj koleksiyonunuzu oluşturabilir, sonra yakın çevrenize tanıtarak kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz.
 
Üst