Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Google'dan Arama Sonuçlarıyla İlgili İlginç Karar

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
59
Puanları
48
1998 yılında Kaliforniya’da kurulduğu zamandan bu yana sadece arama motoru olmaktan çıkıp teknolojinin her alanında bir parmağı bulunan Google, belki de tarihindeki en önemli kararı almaya hazırlanıyor. Gelen haberlere göre dev arama motoru, yeni kararını uyguladığı takdirde ‘’en çok tıklanan’’ değil ‘’en doğru bilgiyi veren’’ siteler en üst sıralarda yer alacak.



Durdurulamayan yükselişiyle birçok rakibinin piyasadan çekilmesine neden olan Google, tüm internet alemini şoka uğratacak bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Bu zamana kadar arama sonuçlarındaki tık sayısını ve popülerliği göz önünde bulunduran şirket, bu karardan sonra en doğru bilgiyi veren sitelere yönelecek. Bilgiye Dayalı Güven Algoritması geliştiren şirketin bu sayede doğru olmayan bilgilerin kaydı tutacağı söyleniyor.

Kendi içerisinde köklü bir değişikliğe gitmek isteyen Google, söz konusu doğruluk doğrulamasını içerisinde yaklaşık 2.8 milyar bilgi bulunan, Bilgi Kasası’ndan faydalanarak yapacak.​
 
Üst