Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
59
Puanları
48
Google, dünya üzerindeki çeşitli müzelerde bulunan bir çok eseri 3D tarayıcılarla taratarak Google Arts’ın sitesine yükledi.

Gidemeyenler için iyi bir fırsat olarak değerlendirilin bu uygulama birçok insanın işine yarıyacakmış gibi görünüyor

Google, Google Art projesi doğrultusunda şimdiden binlerce resim, heykel ve tarihi objeyi taradı bile. Bu proje sayesinde müzeleri evimize getiren Google, oldukça eşsiz bir ürün ortaya koymuş. Şimdilik sadece 300 hayvan kafatası ve süslü heykelleri inceleyebiliyoruz.



Fareniz veya touch pad'iniz yardımıyla her türlü ayrıntıyı dibine kadar inceleyebiliyorsunuz. Müzelerde bu kadar yaklaşmanıza izin bile vermezler ama Google Art sayesinde, bu incelemeyi evinizde yerinizden kalkmadan yapabiliyorsunuz. Eğer hayvan kemiklerine ilginiz yoksa sizler için ayrıca yoğun sanatın olduğu bir bölüm daha var. Şu an için sadece Dallas Müzesi ve Arte Orientale Müzesi’nden alınan maskeler ve heykelleri de inceleyebilirsiniz.
Alıntı : Eng..
 
Üst