Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Facebook Zaman Tüneli Toplu Temizleme - Periyod Temizleme - Resimli Anlatım

Administrator

★XENFORO★
Sayfa Yöneticisi
Katılım
25 Ocak 2013
Mesajlar
1,654
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
Esenyurt
Facebook Zaman Tüneli Toplu Temizleme - Periyod Temizleme - Resimli Anlatım

Facebook Zaman Tüneli Toplu Temizleme ( Periyod Temizleme)


İki alternatif var / Google Chrome ve ya Mozilla Firefox Kullanıcıları bunu yapabiliyor.

Google Chrome anlatımı :

1- Google Chrome Webstore a giriyoruz ve Tamper Monkey yazıyoruz. Sonra Add to Chrome diyoruz.




2- Google Chrome u kapayıp açmanız gerekecek indirdikten sonra ,


3- Facebook Timeline Cleaner bu linke tıklayın 5 saniye sonra sağ üst köşede reklamı geç çıkacak bastıktan sonra karşınıza userscripts adında bi yer gelecek.




4- İnstall a basın ve kurun.


5-Şimdi artık facebook la olan işimize başlayabiliriz.


İsterseniz işinizi garantiye almak için bi chrome u kapayıp açın ardından sağ üst köşede tampermonkey in logosu beliricek (bazı kişilerde sol altta da gözükebilir) . Tıklayın aşağısında bazı seçenekler gözükecek ve en aşağıda Facebook Timeline Cleaner ı göreceksiniz ”tikli veya yeşil ışıklıysa” sorun yok değilse üzerlerine tıklayın ve aktifleştirin. şimdi facebook a girebiliriz Facebook hesabınızdan çıkıp girmeyi tavsiye ederim çünkü facebook 'unuz açıkken tiklerseniz bunu anlayamayabiliyor.giriş yapın ve profilize girin.Sağ tarafta Hareketler dökümü var ona basın.Artık sol tarafta bir yazı göreceksiniz .Zaman tüneli onayı nın altında bir tuş gözükecek.

İstediğinizi seçin ve uygulayın .

Bilgi: Biliyorum hemen silinsin istiyorsunuz ama o kadar kolaydeğil bir insan hızında siliyor.Ama siz bu sırada istediğiniz işe devam edebilirsiniz yeni bi sekmede.Zaten silinmeye başladığını bilgisayarın kasmasından anlayacaksınız.Devam etsin istiyorsanız o sayfa açık kalsın . işinize sonradan devam edebilirsiniz bu arada.

facebook, facebook zaman tüneli, facebook zaman tüneli silme, resimli anlatım toplu silme facebook, zaman tüneli, zaman tüneli oyun istekleri, zaman tüneli temizleme, zaman tüneli toplu silme
 
Üst