Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ACI BADEM YAĞI

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
ACI BADEM YAĞI
Öksürük kesici idrar arttırıcı, kurt düşürücü ve şeker hastalığı için kullanılır. Stres ve yorgunluk için masaj yağı olarak kullanılır.1603441320761.jpeg

İÇİNDEKİLER:
Protein, Şeker ve amigdalin içerir.

KULLANILIŞI:
Bir çay bardağı suya 2 damla damlatılarak Günde 3 defa alınır. bilhassa bebeklerin kabızlıklarında badem yağı eşit miktarlarda Bal ve pekmez ile karıştırılıp 4-5 Saatte bir çay kaşığı verilir
UYARI: Yüksek miktarlarda alınması zararlıdır

CİLDE FAYDALARI:
Kuru ve çatlak cilt bakımında etkilidir. Acı badem yağı , doğal nemlendirici yapısı ile ve özellikle de besleyici doğal içeriği ile özellikle cilt bakımında çokça kullanılan bir yağ tipidir. Birçok maskede ve cilt bakım ürününde de kullanılan acıbadem yağı cilde iyi geldiği gibi aynı zamanda saç bakımında da kullanılabilmektedir.

Cildin ölü deriden kurtulmasına yardımcı olan acıbadem yağı aynı zamanda ölü deriyi attıktan sonra kullanılmaya devam edilirse de canlı olan derinin daha da iyi hale gelerek pürüzsüz bir yapı kazanmasını sağlar ve bunu yaparken de aynı zamanda cildin yumuşamasını sağlar. Bütün bu faydalarının yanı sıra saç derisinde de oldukça faydalıdır. Ölü deriden arınan cildin doğal bir parlaklığa kavuşmasına yardımcı olurken aynı zamanda da yağlı görünmemesine yarar.

Ciltteki kuruluğu giderir ve aynı zamanda da çatlakları tedavi eder. Ciltte özellikle de hastalıklar sonrasında ya da sıcaklardan dolayı oluşabilecek olan çatlakları tedavi etmek için kullanıldığında oldukça etkilidir.

SAKLAMA:
Serin, ışıktan uzak ve ağzı sıkıca kapalı olarak, çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklanmalıdır.
 
Son düzenleme:
Üst