Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

2016 yılı OĞLAK burcuna genel bakış

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılı içerisinde en dikkat çekici gelişmeler iş hayatınızda veya eğitim yaşantınızda karşınızda çıkacak. Özellikle düşük notlarınızı yükseltmek için çalışmalar yapacak ve istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Hayatınız bu yıl içerisinde düzene girmeye başlayacak. Keyif alacağınız dönemler, sıkıntılı dönemlerden çok daha fazla gibi görünmekte. Başarıya ulaşma hırsınız, engeller karşısında sizi yenilmez kılacaktır.
2016 yılı içerisinde işinizle ilgili önemli yatırımlar yapabilir ve beklediğiniz kazançları elde edebilirsiniz. İşleriniz istediğiniz seviyede olacak. Maddi gücünüze güç katma fırsatları elde edeceksiniz. Yatırımlar yapmadan önce iyice araştırmalı ve yatırım yapacağınız yer hakkında doğru analizde bulunmalısınız. Riskli yatırımlara girmeden önce uğrayacağınız zararı göz önünde bulundurmalı ve uğrayabileceğiniz zararın sizi çok büyük sıkıntılara sokmayacağından emin olmalısınız.

Yeni yılda
parasal konularda dikkatli olduğunuz sürece pek sıkıntı yaşamayacaksınız. Gelir ve giderler konusunda denge görülmekte. İşinizde de başarılı olacağınızı düşünürsek, ipin ucunu kaçırmadığınız sürece güzel bir yıl olacak gibi duruyor Oğlak burcu. 2016 yılında arzu ettiğiniz bir şirkette çalışmaya başlayabilirsiniz. İsteğinizle, hedeflerinizi birleştirdiğiniz sürece ulaşmak istediğiniz noktaya mutlaka ulaşabilirsiniz.

Geride bıraktığımız yılı genel olarak iyi seviyede geçirdiniz ve bu yıl da geride bıraktığımız yıldan çok daha iyi geçecek. Tadını çıkartacağınız bir yıl sizi bekliyor. Şans sizden yana. İşinizde istediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir,
maaşınızda artış sağlayabilir ve mevkinizi yükseltebilirsiniz. Eğitim hayatınıza devam ediyorsanız, arzu ettiğiniz okulda öğretim görebilir, düşük notlarınızı yükseltme imkanı yakalayabilirsiniz.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=2]Oğlak Burcu 2016 Aşk Hayatı[/h]Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılında da aşk hayatınızda bir türlü alışamadığınız şartlar meydana gelebilir. Aşk, burcunuzun özelliğinden dolayı sizin için pek önemli değil ancak şartlar bu yıl içerisinde biraz daha değişim gösterebilir. Aşkla ilgili güzel fırsatlar ayağınıza kadar gelecek. İçinizi ısıtacak ve heyecanlanmanızı sağlayacak kişiyle bu yıl içerisinde karşılaşacaksınız. Yalnızlığınız son bulacak Oğlak burcu.

Özellikle yılın ilk aylarında tanışacağınız bir kişiyle uzun süreli birlikteliğin temellerini atabilirsiniz. Arkadaş ortamınız bu konuda size fayda sağlayabilir. Katıldığınız ortamlarda çevrenize göz atmanızda fayda var.
Süregelen birlikteliğiniz var ise, bu yıl içerisinde birlikteliğinizi evliliğe dönüştürme ihtimaliniz var. Evli olan
Oğlak burcu insanları, eşinizle güzel günler geçireceksiniz.

Oğlak burcu, 2016 yılının ikinci yarısında eski sevgilinizle bir araya gelme ihtimaliniz var. Anılar gözünüzde canlanacak ve daha önce geçirmiş olduğunuz güzel günleri anımsayacaksınız. Ayrıldığınız kişiye hala bir şeyler hissettiğinizi düşünüyorsanız, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Artık ona karşı bir şeyler hissetmediğinizi düşünüyorsanız da uzak kalmak için elinizden geleni yapmaya çalışmalısınız.
2016 yılında kuracağınız birlikteliğin size fayda sağlayıp sağlamayacağına karar vermeli daha sonra harekete geçmelisiniz. Düşüncelerinizden emin olmanız gerekiyor. Yanlış kişilerle ciddi birliktelik düşüncesine kapılabilirsiniz. Aşk hayatınıza farklı farklı kişiler girecek birçoğuyla farklı zamanlarda yakınlaşma fırsatı yakalayacaksınız. Mutluluğu arayan Oğlak burcu insanları 2016 yılını değerlendirmeye çalışın.
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=2]Oğlak Burcu 2016 Sağlık[/h]Sevgili Oğlak burcu, 2016 yılında sağlığınız size ufak tefek sıkıntılar yaratabilir ancak bunlar pek büyütülecek durumlar olmayacak. Kendiniz tedbirli olduğunuz sürece sıkıntılarınız daha az olacaktır. Düzenli beslenmeli ve gerektiği kadar uyumalısınız. Hayatınız çok hareketli ve sizin de bu duruma fiziksel olarak uyum sağlamanız gerekiyor. Spor yaparak kendinizi güçlendirebilir ve üzerinizde bulunan negatif enerjiden de kurtulabilirsiniz.
2016 yılında kemikleriniz hassaslaşacak. Ters hareketlerde bulunmamaya çalışın. Spor yapıyorsanız devam edin ancak vücudunuzu çok fazla zorlayacak hareketler yapmayın. Bu yıl içerisinde değer verdiğiniz bir kişinin sağlık problemi ile yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaz aylarında cildiniz hassaslaşacak ve gerekli önlemleri almanız gerekiyor. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmediğiniz dönemlerde hobilerinize yönelebilirsiniz.
 
Üst