Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Selçuk’ta Öğretmenler Günü Kutlamaları Yapıldı

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Selçuk’ta Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Bugün 24 Kasım ve Öğretmenler Günü. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Öğretmenler Günü Selçuk’ta da kutlandı. İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı ve ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra törenlere Selçuk Belediye Tiyatro Salonu’nda devam edildi.

Günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalarda Atatürk’ün Millet Mekteplerini açtığı gün olan 24 Kasım’ın aynı zamanda Atatürk’ün Başöğretmen unvanını aldığı gün olduğu söylenerek, bu önemli günün Atatürk tarafından öğretmenlere armağan edildiği belirtildi.

Mesleğe yeni başlayan bazı öğretmenlerin yemin töreni yapılarak, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri takdim edildi. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Öğretmen konulu oratoryonun ardından öğretmenler günü şiirleri okunarak törene son verildi.
 

Ekli dosyalar

  • penceremdeki karanlık - welike.fcp
    320 bayt · Görüntüleme: 36
Üst