- Katılım
- 26 Ocak 2013
- Mesajlar
- 4,225
- Tepkime puanı
- 130
- Puanları
- 63

MALZEMELERİ
2 su bardağı ince bulgur
2 su bardağı sıcak su
1.5 yemek kaşığı domates salçası
1 adet soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım su bardağı isot (İsteğe göre azaltıp çoğaltabilirsiniz.)
Tuz
2 yemek kaşığı nar ekşisi(İstemezseniz kullanmayın)
TARİFİ
2 Bardak suyu kaynatıyoruz ve içine ince bulgurumuzu koyup yumuşamasi için bekliyoruz .
yumuşayan bulgurları robota alıp içine, rendelenmiş soğanı, domates salçasını, nar ekşisini, sıvı yağı, isotu ilave ediyoruz.
10 dk en düşük ayarda robotumuzu çalıştırıoyruz, ve sonrasında tadına bakıp tuzunuda ilave ediyoruz ve 30 saniye kadar robotu yeniden çalıştırıyopruz.
çiğ keftemiz sunuma hazır, afiyet olsun.