Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

NEMLENDİRİCİ KREM TARİFİ

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
YÜZÜ CANLANDIRAN, CİLT ONARICI NEMLENDİRİCİ YÜZ KREMİ TARİFi


"Kişinin her yaşta kendinin en iyi haliyle görünme arzusu özellikle şehirli kadının önceliklerinin başında geliyor. Zamanında yapılacak uygulamalar ve küçük dokunuşlarla kendimizi mutlu edecektir. Şartlar ne olursa olsun, aynaya baktığımızda kendimizi iyi hissetmemiz çok kıymetli.
Şimdi çok ucuza ve kaliteli zararsız bir krem hazırlayalım.
Evde krem yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kullandığınız yağların kalitesidir. Krem yapımında kullandığınız yağların mutlaka soğuk sıkım olmasına özen gösterin.
Mutfağınızda hazırlayacağınız çok güzel bir nemlendirici krem tarifi. Doğal, ucuz ve çok kaliteli nemlendiricimiz.
Her cilt tipine uygun krem tarifini uygulayıp, daha sonra içeriği cilt tipinize ve cildinizin tepkisine göre içerikte ufak değişiklikler yapabilirsiniz.
Her cilt tipine uygun yüz ve vücut kremi için ihtiyacınız olan malzemeler;

NEMLENDİRİ KREM

1 Yemek kaşığı bal mumu

1 yemek kaşığı badem yağı

1 yemek kaşığı zeytin yağı

1 yemek kaşığı aloe vera jeli % 98 Organik olmalı

1 Yemek kaşığı gül suyu

10 damla lavanta yağı

1 adet E vitamini

NEMLENDİRİCİ BESLEYİCİ KREMİ TARİFİ


Geniş bir kabın içine kaynar suyu koyup krem yapacağımız cam kaseyi içine oturtalım, kaseye balmumu ve 2 kaşık yağları koyalım. Balmumu yağlar eridiğinde kaynar suyun içinden alalım.
Balmumu ve iki yağı homojen biçimine gelene kadar karıştırıyoruz. Aloe vera lı jelimizi diğer karışımla birleştirip iyice karıştırıyoruz hızlı hızlı rengi değişene kadar beyazlayınca ve mayonez kıvamına geldiğinde, E vitamini ve lavanta yağımızı ileve edip karıştırmaya devam edelim. kremimizi daha sonra katılaşarak krem kıvam alacaktır. Cam kuru bir kavanoza koyup kullanıma hazır.
NOT: Kullandığınız malzemeler metal olmasın. Cam porselen ahşap olabilir.
 
Son düzenleme:
Üst