Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Nemlendirici evde yapabileceğimiz krem tarifi

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
Tüm Yüz Ciltlerine Uygun Krem:


Sağlıklı ve kusursuz bir cilde sağlıklı bir şekilde beslenerek sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz? Pahalı kozmetik ürünleri bir kenara bırakın, doğadan gelen besinler, bitkilerle kendi doğal bakımlarımızı yaparak güzel bir cilde sahip olunabilir. Birkaç malzeme ile nemlendirici, besleyici, lekeleri gideren ve yaşlanmayı geciktiren yağlardan bitkilerden kendi kremlerimizi yapabiliriz.

Nemlendirici evde yapabileceğimiz krem tarifi
  • 2 adet Salatalık
  • 15 gram Balmumu
  • 45 gram Lanolin
  • 125 gram Buğday yağı
Salatalıkları püre haline getirin ve süzüp suyunu çıkarın. Lanolin ve balmumunu 75 derecede ısıtarak eritin. İçine buğday yağını da ekleyip ısıtın. Bu işlemden sonra salatalık suyunu azar azar karışımın içine ekleyerek karıştırın.

İsterseniz birkaç damla esansiyel yağ ekleyebilirsiniz, gül yağı olabilir, lavanta olabilir, mavianemon muhteşem bir yağdır soğuyana kadar karıştıralım ağzı kabaklı bir kutuya koyup kullanmaya başlayabilirsiniz.
 
Üst