Kutlamamazın Kuralıdır Herkes Şapka alıp Takacak

Ya Bir Dakka Kim Yapti Bunu..Sayfayi açar açmaz PAstami atiliyor... Bi Açılış konuşmasi Yapalim arkadaşlar....
Merhaba Ablamm (MayiS60) Ve MayisFM Dostlari.
Bu gün dünyanın en muhteşem iyi yürekli sevgi dolu bir insanın doğum gününü kutluyoruz..
Allah'im Her Yaşını Sağlık, Mutluluk, Huzur İçinde Sevdikleriyle Geçirmesini Nasip Etsin..
Herkes Tarafından sevilen,sayılan birisin Ablacım Sen eşi Benzeri Bulunmayan birisin..
Hepte Öyle Kalacaksın Seni Çok Seviyoruzzz
İyiki dogdunn
İyiki Varsın..
İyiki Seni Tanımışız Bizimlesin...
Yeni Yaşın Kutlu Olsunn...
MayisFM Ailesi, Dostlari Hep Seninle Yaninda...
Evet Açiliş Konuşmamizi Yaptiysak Kutlamalarrrrrrr Başlasinnnnnnn...

Geleceğini oluşturarak yaşamını belirleyen her yeni günün bir öncekinden daha güzel,
arzularına uygun ve mutluluk getirecek şekilde olmasını dilerim..
Nice güzel doğum günlerine..

Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek herşeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.

Ablam Sıra Pastamizda Onuda Kes Sabirsizlikla Bekleyen var PAsta İçin (Kalabalik Yapanlar Var )AramiDa Kalsin

Ablam Bu adamları Görünce Özellikle Getirdim Yavrularını

Ablacim Tek Dilek Hakkınla Mumun Seni Bekliyor...Pastalarimizin Hepsini Kes Ablam

Arkadaşlar PAstaları Dilimledik Lütfen Bizi Yormadan herkes kendi pastasını alsın ve bitince tabağını yıkayıp bıraksın..

Eh Hadi Yediyseniz Dansa Eylenmeye Önce Dans Ablamla (MayiS60) Ben Yapacamm Halka Yapıp Bize alkış Tutun Lütfennn....

Katilan Arkadaşlarımiza Çok Teşekürler Ederiz Herkes Hediyesini Ve Güzel Dileklerini Birakıp Gidebilir

.