Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Gökhan Özen - Milyoner (2013) Albüm Tanıtımı

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
59
Puanları
48


Sanatçı Adı: Gökhan Özen
Albüm Adı: Milyoner
Üretici: Seyhan Müzik
Türü: Pop Müzik
Şarkı Sayısı: 13


Pop müziğin dev ismi Gökhan Özen unutulmaz şarkılarına, yenilerini eklediği yepyeni albümü Milyoner’in ilk çıkış parçası "Budala"yı paylaştı. Söz, müzik ve aranjesinde Gökhan Özen imzası bulunan şarkı hareketli ritmiyle her dinleyenin daha ilk seferde diline dolanacak.

Toplam 13 şarkının yer aldığı albümde tüm eserler Gökhan Özen imzası taşıyor. Albümde bir şarkı ve bir versiyon hariç tüm aranjelere imzasını atan Gökhan Özen, yorumcu kimliğinin yanı sıra müzisyen olarak da kendini tam olarak bu albümde ifade ediyor. Üç yıl aradan sonra dinleyicileriyle kucaklaşacağı için oldukça heyecanlı olan Gökhan Özen, yeni albümü hakkında ise; "Bu albümdeki şarkılarım tümü insanlara sevginin değerini hatırlatmak için yazıldı. Sonuçta aşkı taşımak kolay değildir... Herkes hakkını vererek yaşamayı beceremez aşkı..." diyerek duygularını ifade etti.
 
Üst