- Katılım
- 26 Ocak 2013
- Mesajlar
- 4,225
- Tepkime puanı
- 130
- Puanları
- 63
Malzemeler
Arzu ettiğiniz miktarda tavuk göğüs eti
Rendelenmiş kaşar peyniri
Galeta unu veya fırında kurutulmuş bayat ekmek kırıntıları
Arzu ettiğiniz miktarda Salça
Salçayı kavurmak için sıvıyağ veya zeytinyağı
Sevdiğiniz tüm baharatları koyabilirsiniz tavsiye olarak ( Pul biber, karabiber, kekik )
Yapılışı
Arzu ettiğiniz miktarda tavuk göğüs eti
Rendelenmiş kaşar peyniri
Galeta unu veya fırında kurutulmuş bayat ekmek kırıntıları
Arzu ettiğiniz miktarda Salça
Salçayı kavurmak için sıvıyağ veya zeytinyağı
Sevdiğiniz tüm baharatları koyabilirsiniz tavsiye olarak ( Pul biber, karabiber, kekik )

Yapılışı
Öncelikle tavuk etlerini kuşbaşı olarak doğrayın veya hazır doğranmış alabilirsiniz. Etleri tencereye koyup kendi suyunda pişmesini sağlayın. Kendi suyunu çekince biraz daha su ekleyip etleri yumuşayana kadar pişirin. Pişirilmiş etleri fırın tepsisine dizin. Üzerine yağda kavurduğunuz salçalı sosu ekleyin (salçalı sos içine baharatlar ekleyebilirsiniz ayrıca sosu yağda kavurup üzerine biraz su ekleyin sulu olmasını sağlayın.) Salçalı sos üzerine rendelenmiş kaşar peynirlerini dizin. Kaşar peynirleri üzerini galeta unu veya ekmek kırıntıları ile kaplayın. Fırında kaşarlar eriyene ve galeta unu kızarana kadar pişirin sonra çıkarıp servis edin afiyet olsun.