Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Fatih Erkoç - Aşk Sadece (2013) Albüm Tanıtımı

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48




Fatih Erkoç - Aşk Sadece Albüm İçeriği

1.Diyemem
2.Vazgeç Ne Olur
3.Yangınlar
4.Bir Şans Daha
5.Sen Benim Şarkılarımsın
6.Mor Salkım Dalları
7.Ceza
8.Gözlerim Açık Gider
9.Eyvah
10.Sıcak Tenine
11.Hatıralar Ölmüyor
12.Geceler Sensiz Olmuyor
13.Tutkun

Aşk şarkılarının en iyi yorumcusu Fatih Erkoç, sadece aşkı anlattığı 14. solo albümüyle sevenlerinin karşısında.

Türk Pop ve Caz Müziği’nin güçlü yorumcu ve bestecisi Fatih Erkoç’un ‘Aşk sadece’ isimli 14 solo albümü, Nisan ayında müzik marketlerde ki yerini aldı.
Fatih Erkoç’a ait 8 eserin yer aldığı albümde, Türkiye’nin en iyi söz yazarı ve bestecilerinin de eserlerine yer verildi.
‘Aşk sadece’ isimli albümde İlhan Şeşen’e ait ‘Yangınlar’ ve’ Sen Benim Şarkılarımsın’ isimli iki parçasının yanı sıra sözleri Şeydağ Tatlı Kazan’a, bestesi Fettah Can’a ve düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait ‘Mor Salkım Dalları’ isimli şarkı da yer alıyor.
Albümde yer alan ve kayıtları Ömer Göksel tarafından yapılan ‘Gözlerim açık gider’ parçasında Erkoç’a, piyanoda Gülden Teztel, ‘Hatıralar ölmüyor’ parçasında ise Türkiye’nin en iyi gitar virtüözlerinden biri olan Erdem Sökmen eşlik etti.
13 şarkının yer aldığı albümde ayrıca, ‘Bir şans daha’ adlı parçada sanatçı, yeğeni Serra Erkoç’la düet yaptı.
Okuma kayıtları Bursa’da bulunan Fatih Erkoç Sanat Akademi stüdyosunda yapılan albümün, düzenlemeleri, mix ve mastering’i Tarık Ceran tarafından yapıldı.
Albümün ilk video klibi de, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da Şafak Karaman yönetmeliğinde söz ve müziği Fatih Erkoç’a, düzenlemesi Tarık Ceran’a ait ‘Diyemem’ adlı parçaya çekildi.
 
Üst