Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

EV YAPIMI DOĞAL GÖZ ÇEVRESİ krem tarifi

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
EV YAPIMI DOĞAL GÖZ ÇEVRESİ, İNCE ÇİZGİLERİN GİDERİLMESİNDE ETKİLİ KREM

Evde çok basit malzemelerle kendi kremlerimizi yapabiliriz cildimizi tanıyorsak, yağlı, karma, kuru, hassas cilt tipi kullanacağımız doğal yağlarla organik katkısız el emeği göz nuru kremlerimizi rahatlıkla kendimiz yapabiliriz. İçeriğini bildiğimiz kendimizin güzellik uzmanı olabiliriz,
Gözü çevreleyen cildi korumak için ona, dokunun elastikiyetini erkenden kaybetmesini önleyen, günlük bakımı ve besin ögelerini sağlamanız çok önemlidir.
Gözlerimizin etrafındaki cilt, erken yaşlanma belirtilerinin ortaya çıktığı alanlardan biri olduğu için, kozmetik endüstrisi bir çok göz kremi çeşidi geliştirmiştir. Bununla birlikte, çoğu kadın, söz konusu kremleri elde etmekte problem yaşar çünkü bu kremler çoğu zaman yüksek bir fiyat etiketi taşırlar.
Gözlerimizi çevreleyen cilde özen göstermek, güzellik rutinlerinde bir zorunluluk haline gelmiştir. Neyse ki, mükemmel sonuçlar veren, % 100 doğal alternatifler de mevcuttur.
Bu basit krem, cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olan göz çevresinde ortaya çıkan ince çizgileri önler.

Malzemeler

3 yemek kaşığı aloe vera jeli (45 g)
1 çay kaşığı üzüm çekirdeği yağı (5 g)

Hazırlık​

Aloe vera jelini bir kaseye koyun ve üzüm çekirdeği yağıyla karıştırın, Gözlerimizin etrafındaki cilt çok incedir.
Bu bölgeyi sıkı ve elastik tutmak istiyorsanız, bir kaç dakika masaj yaparak uygulayın ve akşam uygulamanız hızlı etki edecektir.
 
Üst