Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ekmeğe kan'ma

Şehrazat

New member
Katılım
5 Eyl 2013
Mesajlar
281
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Türkler'in ana besin maddesi şaşırttı! Bilimadamları, 0 kan grubunun ekmeye ihtiyacı olmadığını, A grubunda ise bu durumun değiştiğini açıkladı

Ekmeğe kan'ma
Yaşam 08 Ekim 2013, Salı GönderYazdırYorum
Etiketler: İngiliz bilimadamları , Exeter Üniversitesi , kan grubu
önceki habersonraki haber
İngiliz bilimadamları ezberbozdu! İngiltere'deki Exeter Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma, ekmek tüketim ihtiyacının kan grubuna göre değiştiğini ortaya koydu. Bilimadamları, "kan grubu ve ekmek tüketimi" konusunda 4 yıl boyunca 142 kişi üzerinde araştırma yaptı.

'BEYAZDAN KAÇININ' Çalışmaya göre, kan grubu 0 olanların ekmeğe ihtiyacı olmuyor. Çünkü buğdaygillerde bulunan gluten maddesi, 0 grubunu çok az etkiliyor. "Sıfırlar", ekmeği hayatlarına sokmasalar bile bu durumdan olumsuz yönde etkilenmiyor. A grubunda ise durum farklı oluyor. A grubunun, mutlaka ekmek tüketmesi gerekiyor. Bu kişiler için çavdar ve kepekli undan yapılan ekmekler fayda sağlıyor. A grubu ekmek tükettiği sürece sağlıklı ve enerjik bir hayat sürüyor. Bilimadamları ise yenilmesi gereken ekmek çeşidi konusunda şu uyarıda bulunuyor: "Beyaz ekmekten uzak durun."

* Uzmanlar, 0 kan grubuna sahip kişilerin, ekmek yeseler de yemeseler de bu durumdan olumsuz yönde etkilenmediğini belirtti. A grubundakilerin ise buğday ekmeğini tüketmeleri gerektiği açıklandı. Tahılların besinleri enerjiye çevirdiğine dikkat çekildi.

* Türkiye'de halkın yüzde 39'unun kan grubunun A RH pozitif. Bu nedenle ülkemizde ekmek tüketiminin fazla olduğu düşünülüyor.
 
Üst