Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Denizdeki Sihir-Tutsak Bedenler

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63

Kitabın Yazarı : Fiona Harper , Jackie Braun

Kitabın Yayınevi : Harlequin Türkiye AŞ.

Basım Tarihi : Mart 2013
Roman / Edebiyat

FIONA HARPER - DENİZDEKİ SİHİR

Sevdiği kadın başkasıyla evlenmek üzere mihraba doğru yürürken Damien Stone’nun nefesi kesildi. Nedime Zoe’nin kendisini izlediğini bilmek işleri daha da zorlaştırıyordu. Gelinin tersine, Zoe çok konuşkan, çok canlı, çok… Her şeydi!
Zoe onu kışkırtmadan duramazdı. Sadece bir kereliğine de olsa, Bay Mükemmel’ in sakinliğini yitirdiğini görmek istiyordu. Zoe, o soluk mavi gözlerin ardında havai fişeklerin patladığını söyleyebilirdi.
Ancak düğün gecesi sona ermeden önce ansızın meydana gelen yakınlıkları, her ikisinin de kendileri ve birbirleri hakkında inandıkları her şeyi yıkmakla tehdit edecekti…

JACKIE BROWN - TUTSAK BEDENLER

Thomas Waverly, başarılı bir iş adamı ve seri çapkındı, özellikleri arasında olmayan tek şey ise, kolay kanmasıydı. Her şeye rağmen söz, büyükanne Jo'ya geldiğinde, akan sular dururdu!
Çok kısa bir sürede Thomas'ın bir nişanlı bulması gerekiyordu!
Elizabeth Morris, hayır kurumunun sahibi olarak, bu sahte teklifi kabul etti ve derneğine iyi miktarda bir bağışı kaptı! Ama ‘damat’ muhteşemse, sahte öpücüklerle aşk öpücükleri arasında ince bir çizgi vardı.
 
Üst