Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bedeli Ne Olursa Olsun-Işıklar Söndüğünde

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63

Kitabın Yazarı : Jules Bennet , Heidi Betts

Kitabın Yayınevi : Harlequin Türkiye AŞ.

Basım Tarihi : Mart 2013
Roman / Edebiyat

JULES BENNET - BEDELİ NE OLURSA OLSUN

Hollywood’un en ünlü yönetmeni Anthony Price, her istediğini elde etmeye alışıktır, ama hayat ona yepyeni bir senaryo sunmuş; öksüz yeğenine vasi olmuştur. Şimdi artık, karısı Charlotte’a her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır, ama karısı onu üç ay önce terk etmiştir. Charlotte’u geri kazanmak için, ailesine mesleğinden daha fazla önem vermeye hazır olduğunu, genç kadına kanıtlamak zorundadır.
Charlotte, bu ani değişikliğin Anthony’nin önceliklerini değiştirebileceğinden emin değildir, ama masum bir bebeğe – ve hâlâ arzu ettiği erkeğe – sırtını dönemez. Mutlu sona ulaşmak çok mu zordur?

HEIDI BETTS – IŞIKLAR SÖNDÜĞÜNDE

O gün Gwen Thomas’ın otuz birinci yaş günüydü ve yeni yaşına girmeden önce kendisini tepeden tırnağa değiştirip farklı bir kadın olmak için son şansıydı.
Yapması gerekenler sırasıyla: 08.00: Kütüphaneyi arayıp işten izin al - 08.05: Rehber’den bir güzellik salonu bul - 10.00: Saçları yakıcı kızıla boyat - 17.00: Makyaj, manikür yaptır, cüretkâr giyisiler edin - 22:00: Gece kulübüne gidip oraya aitmiş gibi davran - 23:00: Bir sürüngenin tacizine izin ver - 23:30: Sürüngenin elinden kulübün sahibi yakışıklı Ethan Banks sayesinde kurtul - Ethan’ın beyefendi tavırlarının amacına ulaşmana engel olmasına izin verme - Işıklar Söndüğünde: Doğum günü hediyenin tadını çıkar. Acaba Gwen yeni görünümüne ve yeni Gwen’e tutulan Ethan Banks’a uyum sağlayabilecek miydi?


 
Üst