Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylin Aslım - Zümrüdüanka (2013)

Administrator

★XENFORO★
Sayfa Yöneticisi
Katılım
25 Ocak 2013
Mesajlar
1,654
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
Esenyurt
Aylin Aslım - Zümrüdüanka Albüm Kapak Resmi



Albümdeki Şarkılar

1.İki Zavallı Kuş
Söz: Aylin Aslım
Beste: Aylin Aslım & Övünç Dan

2.Ölünür de
Söz & Beste: Övünç Dan

3.Hasret
Söz: Aysel Gürel
Beste: Atilla Özdemiroğlu

4.Küçük Bey
Söz: Aylin Aslım
Beste: Aylin Aslım & Övünç Dan

5.Zümrüdüanka
Söz & Beste: Aylin Aslım

6.Af
Söz: Aylin Aslım
Beste: Aylin Aslım & Övünç Dan

7.İşte Sana Bir Tango
Söz: Aylin Aslım
Beste: Aylin Aslım & Övünç Dan

8.Usta
Söz & Beste: Aylin Aslım

Albüm Hakkında..

3 senelik müzikal kariyerinde Türk rock müziğinin başarılı kadın vokallerinden ve şarkı yazarlarından biri olarak yoluna emin adımlar ile devam ederken geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aylin Aslım, "Zümrüdüanka” isimli 4. solo albümü ile 7 Mart'ta çıktı.
Teoman Aylin Aslım ile Müziğe Döndü!!
Aylin Aslım yeni albümü öncesi Teoman ile düet yaptığı "İki Zavallı Kuş” isimli şarkısını 14 Şubat’da radyo ve dijital mecralardan müzikseverlerin beğenisine sundu ve tam not aldı.. Şarkı yayınlandığı günden itibaren Teoman’nın müziğe dönüşü olarak büyük ses getirdi ve dijital ortamlarda çok kısa bir sürede tıklanma rekorları kırdı..
Aylin Aslım ile Hüzün Yolculuğu..
8 adet şarkının bulunduğu albümde söz ve bestelerde ağırlıklı olarak Aylin Aslım imzası bulunuyor.. "Af” isimli şarkıda sanatçıya Cem Adrian eşlik ederken, sanatçı bu albümünde bir de unutulmaz Atilla Özdemiroğlu ve Aysel Gürel şarkısı olan "Hasret”i yorumladı.. İsmini, sözü ve bestesi Aylin Aslım’a ait olan "Zümrüdüanka” şarkısından alan albümün genel konsepti hüzün ve aşk temaları üzerine kuruldu
 
Üst