Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Aylık Burç Yorumları / Boğa

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
[h=4]Boğa[/h](20 Nisan - 20 Mayıs)
Gezegeni:Venüs
Grup:Toprak
Uğurlu Rengi:Pembe, mavi, krem
Uğurlu Sayısı:6,4
Uğurlu Taş:Zümrüt
Uğurlu Gün:Cuma
EKİM AYINA BAKIŞ

5 Ekim tarihindeki Yeniay, güzelleştirme, düzenleme anlamındaki çalışmaların işaretçisi ve uyumlu-dengeli paylaşımların belirtecidir. Kişi bu Yeniay sayesinde işbirliğine yatkın olur. Etrafındaki insanlarla çatışmak yerine, kibar bir şekilde anlaşmaya çalışır. Bu şekilde hem çıkarlarınızı korumanız kolay olur hem de isteklerinizi kabul ettirmeniz. 7 Ekim sonrası ilişkinizle ilgili konularda her iki taraf da kendince özgür düşünmek ve hareket etmek isteyebilir. Ancak hem beraberliğiniz hem mali konularda dikkatli olmakta yarar var. 15 Ekim sonrası en iyi ve en mükemmel olana sahip olmak istersiniz. Çabalarsınız ve bir şeyleri yerli yerine koymak için elinizden geleni yaparsınız. Özellikle aşkta ve çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda soğukkanlı davranmanızda yarar vardır. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında, özel ilişkiniz ve iş ortaklığınızla ilgili konularda dikkatlice ve derinlikli olarak düşününüz. Eğer ilişkinizde yolunda gitmeyen durumlar varsa, problemleri birbirinize güç uygulayarak, zorlayarak değil, odaklanarak, dürüst bir şekilde çözebileceğinizi unutmayınız.

AŞK VE İLİŞKİLER




28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasında Mars, Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Genel olarak, ailevi meselelerin, ilişkilerin, evimizle alakalı konuların merkezimizde olduğu bu dönemde, aktif ve gücü elinde tutan taraf olmak isteyeceğiz. Ev içinde liderliğimizi kabul ettirmekten yanayız. Hatta bunu baskın bir şekilde gösterebiliriz. Ancak partnerimiz buna izin vermeyebilir. Aranızda yaşanabilecek çekişmelere dikkat etmek lazım. Ailenizle yaşayan bir kişiyseniz, anne ve babanın hakimiyetçi tavırlarıyla karşılaşabiliriz. Psikolojik anlamda gerginliklerin, öfkenin, gururlu tepkilerin yoğunlaşabileceği bu dönemde esnek düşünmemizde yarar var. Şimdi birlikte etkili görünüm tarihlerini ve enerjinin nasıl işleyeceğini gözden geçirelim.


29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihlerinde düz seyirle Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, 21 Ekim-10 Kasım arasında gerileyecek. Biz şimdi, geri hareketten önceki dönemi birlikte gözden geçireceğiz. Bu süreçte en başta evlilikler, uzun süren ilişkiler, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız. Eğer beraberliğimizde problemler varsa, bu süreçte zorlanabiliriz. Karşı taraf kendi bakış açısıyla durumları ele alırken bizim buna anlayış göstermemiz zor olabilir. İster istemez bu beraberliği sorgulama ihtiyacı duyabiliriz veya partnerimiz, iş ortağımız da aynı şeklide davranabilir. Esasen bu zamanda, taraflar arasındaki iletişim öyle çok açık ve net bir dille yapılmaz.

İçten içe bir baskı, çeşitli manevralar, planlar şeklinde gerçekleşebilir. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali konuşmalar söz konusu olabilir. Bu da aradaki anlaşmayı zorlar ve anlaşmazlığa sebep olabilir. Bir çatışma hali söz konusudur. Ancak bu çatışmada karşı tarafın bir hayli baskın davranması, kendine göre düşünmesi, inatlaşması mümkündür. Bazen de hiç konuşmaz, bir tepkide bulunmaz fakat hal ve tavırlarından rahatsızlık duymamıza neden olabilir. Şimdi burada asıl önemli nokta bizim partner veya iş ortağımızla aramızdaki ilişki sorunlarını mutlaka ele almamız lazım. Yoksa bu meseleler Merkürün ileri-geri hareketi derken, 29 Ekim, 26 Kasım hatta Aralık ayının ilk haftasına bizleri bir hayli zorlayabilir. Yeni başlayacak veya devam eden tüm ilişkilerde karşınızdaki kişiyi, ilişkinizi, aşk hayatınızı, finansal ortaklıklarınızı lütfen iyice gözlemleyiniz. Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim.
 

force13

Member
Katılım
5 Nis 2013
Mesajlar
62
Tepkime puanı
2
Puanları
8
bunlar falcı çingene kadınların sosyetik havalı versiyonumu çok bilimsel yazılar var ve uğurlu rengim pembe değil :mad:
 

Şehrazat

New member
Katılım
5 Eyl 2013
Mesajlar
281
Tepkime puanı
5
Puanları
0
:) pembe işte neden itiraz ediyorsun force:)
 

Eylül

Administrator
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4,217
Tepkime puanı
124
Puanları
63
:)force sakin ol pembeyse pembedir başka renk kalmamış sana idare edecen:)
 
Üst