Yazar : "Tülay Bilginer" Kitabın adı : "Aşkın Romansı" ama okuduğumuz kitap sadece bir romans değil...
Ciddi bir roman. Çünkü bildiğimiz 'romans'lar gibi yalnızca aşk hikâyeleri anlatmıyor,
dünya kadar imgeyi, dünya kadar duyguyu, heyecanı, yalnızlığı, çokluğu, hiçliği, varlığı, aşkı,
şuursuzca arzulamayı, sitemi ve daha bir sürü "romans"ı karmakarışık saç örgüleri halinde işleyip okuyucunun önüne bir "Enigma Makinesi" gibi oturtuyor...
Haydi çöz bakalım sıkıysa, aşkın ve "ölümüne seven kadın aşkının" şifresini ey okuyucu,
kim çözebilmiş ki!"

Merhaba arkadaşlar...
03.02.2015 saatler yeni güne başlamıştı, gecenin ilerleyen saatlerinde MayısFM de yayındaydım...
Dostlarımızla güzel bir sohbetin getirdiği anda elimdeki kitaptan bir bölüm okudum, ve Melikem W£L!K£ "Bir rakam söyleyeceğim, o sayfadaki yazılanlar benim için okurmusun... bana gelsin bahtıma ne çikacak" dedi....
Ve böylelikle başlattık arkasıdan geldi MayısFM dostları arasında dinleyen arkadaşlarımızda numaralar söyledi...
Sayfa sayisi :173
.....
W£L!K£....81
Uğur....153
Eylül...40
Hira...55
Guest... 5
Hadi sizde bize katılmak istemezmisiniz...
Biraz hareket renk katmak istemezmisiniz kendinize....
Merak etmezmisiniz... İlgilenmezmisiniz..
Evet evet sana diyorum...!!! Şu an okuyorsun..
Şimdi gözlerini kapa aklından geçen bir sayfa numarası de... Belki de " İşte tamda bu diyemediklerim, Hissettiklerim diyeceksin..."