Mayis60FM - Şarkı Sözleri , Flatcast Tema

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ahmet Özhan - Son Nebi Albüm Tanıtımı

" W£L!K£ "

BurDa LAf ÇoK
Sayfa Yöneticisi
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
3,726
Tepkime puanı
66
Puanları
48

Ahmet Özhan, Haziran ayında Esen Müzik etiketiyle yayımladığı yeni albümü "Son Nebi" için kamera karşısına geçti. Tasavvuf Müziğinin seçkin eserlerini "SON NEBİ" albümünde bir araya getiren Ahmet Özhan, albümün ilk video klibini, albümle aynı adı taşıyan "SON NEBİ" isimli ilahiye çekti.

Sözü Ahmet Efe'ye, Müziği Hakan Alvan'a ait olan olan "Son Nebi" klibi; Cumali Çöp yönetmenliğinde, Maslak Kırmızı Plato stüdyolarında çekildi.

20 kişilik set ekibinin görev aldığı klibin çekimleri yaklaşık bir günde tamamlandı.

"Son Nebi" albümünde, Yunus Emre, Kelami, İbrahim Nakşi, Aziz Mahmut Hüdayi gibi Divan Edebiyatı'nın önemli isimlerinin eserlerine yer vermesinin yanı sıra, kendisine ait iki besteyi de repertuarına dahil eden Özhan, 11 eserden oluşan albümün ilk klibi "Son Nebi" ile kamera karşısına geçerek, Ramazan ayının ruhunu yansıtan bir klip eşliğinde albümü müzikseverlerin beğenisine sunuyor.





Es Selam Ey Ahmed-i Muhtar Olan Son Nebi
Senden Gelir Cevr-ü Cefa
Aşkın Kuluyuz Mevleviyiz Biz
Şehitlerin Serçeşmesi
Ey Gönül Bakma Cihâne
Zahid Bizi Tan Eyleme
Maksadı Aşıkların
Alemi Sen Kendinin Kulu Kölesi Sanma
Senden Meded Senden Meded
Can Bula Cananını
Birlik Olalım
 
Üst